Victor Ponta: “Când România a fost în criză nimănui nu i-a păsat”

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta şi-a exprimat opinia despre Grecia prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de facebook. 

Ponta susţine că respectă şi admiră Grecia datorită faptului că este o democraţie funcţională. Grecii au nevoie de Uniunea Europeană si UE are nevoie de Grecia, însă orice cale va alege statul elen, vor fi ani de suferinţe şi sacrificii. Premierul face apel şi la solidaritate, întrucât atunci când România a fost în criză, nimănui nu i-a păsat.

Referitor la situaţia ţării noastre, Ponta susţine că România nu seamănă DELOC cu Grecia. Avem o istorie diferită, mentalitate diferită, condiții naturale, sociale, politice și economice diferite.

“România a trecut cu bine de o criză cumplită (2009-2011), se află în al patrulea an consecutiv de creștere economică sustenabilă (locul 1 în Europa pe ultimul trimestru), șomaj sub media europeană, pace socială și stabilitate guvernamentală, o Agenție fiscală în modernizare și eficientă, sistem bancar puternic și bine supravegheat de BNR, potențial economic de creștere și dezvoltare care se pune în valoare prin ultimele măsuri adoptate (în special Codul Fiscal)”, a mai scris social-democratul pe facebook.

 

 

 

Leave a Reply