Rovana Plumb: “Am luat măsuri extrem de importante pentru cetățeni”

Rovana Plumb
Rovana Plumb

Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni, la finalul ședinței Biroului Permanent al PSD că lideul UNPR, Gabriel Oprea, a dat asigurări că Executivul este sprijinit de coaliția de la guvernare. 

De asemenea, liderul PSD a precizat că la nivelul guvernului au fost luate în ultimele săptămâni măsuri foarte importante pentru cetățeni, relatează b1.ro.

”În ultimele săptămâni am luat măsuri extrem de importante pentru cetățeni. În primul rând, situația economică este una stabilă. România are de trei ori creștere economică. Toate măsurile sunt sustenabile. Încep românii să simtă reducerea cotei de TVA la alimente, de asemenea reducerea prețului la medicamente. Așteptăm promulgarea Codului fiscal și de procedură fiscală pentru a le implementa. Vom continua să lucrăm la nivelul Guvernului ca să luăm măsuri bune”, a spus Rovana Plumb.

”Una dintre priorități este legea salarizării sectorului bugetar. Vom începe consultări cu partenerii noștri sociali. Salarizarea  la nivelul celor trei puteri în stat, executivă, legislativă și judecătorească trebuie sa fie la același nivel. Noua viziune pe care o avem în ceea ce privește salarizarea este de a avea o echitate în sistemul bugetar în ceea ce privește motivarea personalului. Viziunea cu care venim poate fi considerată un factor de combatere a corupției” a mai declarat Rovana Plumb.

Leave a Reply