”AFACEREA” Andre Rieu. CÂT câștigă marele violonist!

”AFACEREA” Andre Rieu. CÂT câștigă marele violonist!

Revista Billboard l-a plasat pe André Rieu între primii 10 cei mai bogaţi cântăreţi din lume.

Considerat cel mai de succes violonist din lume şi cel mai bine vândut muzician clasic din toate timpurile, Andre Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.

În fiecare an, André şi Johann Strauss Orchestra susţin aproximativ 100 de concerte peste tot în lume, în faţa a peste 1 milion de oameni. Orchestra alături de care concertează este considerată în prezent cea mai mare ochestră privată la nivel international. În plus, membrii orchestrei sale provin din zece ţări.

Rieu deţine compania “André Rieu Productions” şi are 120 de angajaţi care lucrează pentru el în mod constant la care se adaugă în turnee 100 de colaboratori.  Rieu are un studio propriu de înregistrare, agenţie de turism, o grădiniţă pentru copiii membrilor orchestrei, propriile autobuze şi un atelier, unde se fac costumele pentru concertele sale. Rieu şi orchestra calatoresc cu o echipa întreagă de bucătari, medici şi antrenori de fitness, scrie businessmagazin.ro.

André Rieu va concerta în Piaţa Constituţiei  de pe 6 iunie până pe 14 iunie, de la orele 20.30. Pentru primul concert al artistului peste 12.500 de bilete s-au epuizat în trei ore de la scoaterea la vânzare. Biletele au fost puse în vânzare în ianuarie 2015. Iniţial au fost anunţate patru concerte, iar pentru că biletele s-au vândut repede, s-a programat un concert şi pentru data de 6 iunie 2015.

Leave a Reply